Arrangementen

GIN & TONIC VAARTOCHT

In samenwerking met Rederij Vlaun hebben wij speciale Gin & Tonic vaararrangementen samengesteld voor jou en je vrienden, collega's of familie!

Met de Amelie Zahra vaar je geruisloos door de grachten omdat de sloep 100% elektrisch is. De ervaren schippers laten Amsterdam op een unieke wijze zien. De sloep is uitermate geschikt voor bedrijfsborrels, verjaardagen of gewoon varen met vrienden en familie omdat het lekker weer is. De sloep is van alle gemakken voorzien waaronder een toilet en muziekinstallatie. De sloep heeft een maximale capaciteit van 60 gasten en is hiermee de grootste sloep van Amsterdam die door de grachten kan varen. 

Amelie Zahra

Bekijk sloeparrangementen

 

COMEDY CAFÉ DINER

Op het Ijdok, schuin tegenover het Roommate Aitana hotel vind je het Comedy Café. Comedy Cafe Amsterdam is al sinds 1994 de plek voor stand-up comedy. Al meer dan 23 jaar lang programmeert Comedy Cafe Amsterdam onafgebroken elke week meerdere stand-up comedy shows. Met elkaar een geweldige avond beleven, waar genoten kan worden van de beste stand-up comedians van Nederland en daarbuiten.

Wat is er leuker dan voorafgaand (of aansluitend) aan een avondje lachen, heerlijk te dineren. En wat is er makkelijker dan op nog geen minuut loopafstand dit te kunnen doen! Restaurant I-Dock biedt leuke arrangementen aan om dit voor jullie waar te maken.

Agenda Comedy Café

Comedy Café Logo

Bekijk Comedy Café arrangementen