Groepen

Groepen & Zakelijk

Wilt u een reservering maken voor 10 personen of meer?

Voor groepen vanaf 10 personen maken wij graag een voorstel op maat. 

Arrangementen op maat
Een compleet pakket voor de hele dag van A-Z en zo uitgebreid als je wenst! Starten met een glas prosecco in onze bar/lounge met aansluitend een diner in het restaurant of walking dinner in onze bar. Wij kunnen jou helpen! Naast deze opties kunnen wij ook een boot voor je regelen. Met de boot brengen wij je overal naartoe om vervolgens bijvoorbeeld bij I-Dock te dineren of te borrelen na een actieve dag met je collega’s of vrienden. Bij I-Dock kun je terecht met een groot gezelschap, uiteraard afhankelijk van uw wensen. Neem contact op voor meer informatie. 

• Groepsdiners/lunches 
• Bruiloft of verjaardag
• Borrel/Receptie
• Varen & Eten
• Bedrijfsfeest

Groeps diners/lunches
Voor groepen groter dan 10 personen stellen wij graag een vast menu samen voor lunch of diner. De chef zal een mooi voorstel maken voor, rekening houdend met het seizoen en specifieke wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om naast een sit-down diner een walking dinner te organiseren. 

Bruiloft of verjaardag
Bij I-Dock kun je goed terecht voor het geven van een feestje. Of dit nu gaat om het organiseren van een
bruiloftsdiner, een (kerst)feest, een bedrijfsborrel of je 30ste verjaardag. Wij zullen samen met jou het perfecte feest samenstellen en organiseren. 

Borrel/Receptie
Onze bar/lounge verleend zich uitstekend voor (grote) groepen. Heb je iets bijzonder te vieren? Of is het weer tijd voor een gezellige borrel met collega’s? bij I-Dock kun je terecht. Er zijn verschillende mogelijkheden betreft de hapjes of afkoop van dranken.

Varen & Eten
Begin de avond met een rustige boottocht op de grachten en meer aan bij I-Dock na een lekker drankje en hapje. Je kunt ervoor kiezen om heerlijke hapjes van I-Dock op de boot te nuttigen om vervolgens te komen dineren in ons restaurant: een gegarandeerd succes voor jou en je gasten.

Bedrijfsfeest
Ook op zakelijk gebied zijn er veel mogelijkheden bij I-Dock. Van een afdelingsuitje tot een bedrijfsborrel. Misschien heeft u iets te vieren of wilt u gezellig met collega's lunchen, er zijn tal van mogelijkheden!

Er zijn tal van mogelijkheden: neem contact op om deze te bespreken.Birgit van der Woning 
birgit.vanderwoning@idockrestaurant.nl
0617007101

 

Alvast vrijblijvend een offerte of brochure opvragen? Klik op één van de onderstaande knoppen.

Brochure aanvraag

Offerte Aanvraag