Groepen

Groepen & Zakelijk

Wil je een reservering maken voor 10 personen of meer?

Voor groepen vanaf 10 personen maken wij graag een voorstel op maat. Laat ons weten wat je wensen zijn en samen kijken we wat bij jullie past! 

Arrangementen op maat
Een compleet pakket voor de hele dag van A-Z en zo uitgebreid als je wenst! Starten met een glas prosecco in onze bar/lounge met aansluitend een diner in het restaurant of walking dinner in onze bar. Wij kunnen helpen je graag! Naast deze opties kunnen wij ook een boot voor je regelen. Met de boot brengen wij je overal naartoe om vervolgens bijvoorbeeld bij I-Dock te dineren of te borrelen na een actieve dag met je collega’s of vrienden. Bij I-Dock kun je terecht met een groot gezelschap, uiteraard afhankelijk van jouw wensen. 

• Groepsdiners/lunches 
• Bruiloft of verjaardag
• Borrel/Receptie
• Varen & Eten
• Bedrijfsfeest

Groeps diners/lunches
Voor groepen groter dan 10 personen stellen wij graag een vast menu samen voor lunch of diner. De chef zal een mooi voorstel maken, rekening houdend met het seizoen en specifieke wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om naast een sit-down diner een walking dinner te organiseren. 

Bruiloft of verjaardag
Bij I-Dock kun je goed terecht voor het geven van een feestje. Of dit nu gaat om het organiseren van een bruiloftsdiner, een (kerst)feest, een bedrijfsborrel of je 30ste verjaardag. Wij zullen samen met jou het perfecte feest samenstellen en organiseren. 

Borrel/Receptie
Onze bar/lounge verleend zich uitstekend voor (grote) groepen. Heb je iets bijzonder te vieren? Of is het weer tijd voor een gezellige borrel met collega’s? Er zijn tal van mogelijkheden. 

Varen & Eten
Begin de avond met een rustige boottocht op de grachten en meer aan bij I-Dock na een lekker drankje en hapje. Je kunt ervoor kiezen om heerlijke hapjes van I-Dock op de boot te nuttigen om vervolgens te komen dineren in ons restaurant: een gegarandeerd succes voor jou en je gasten.

Bedrijfsfeest
Ook op zakelijk gebied zijn er veel mogelijkheden bij I-Dock. Van een afdelingsuitje tot een bedrijfsborrel. Misschien heb je iets te vieren of wil je gezellig met collega's lunchen.

Voor meer informatie of boekingen: 

Stuur een mail!

 

Alvast vrijblijvend een offerte of brochure opvragen? Klik op één van de onderstaande knoppen.

Brochure aanvraag

Offerte Aanvraag