•• OESTERS ••
|
|
OESTERS OP WERELDSE WIJZE
Met Europese, Aziatische en Zuid-Amerikaanse smaken |
8
3 st.
14
6 st.
21
9 st.
28
12 st.
|
•• I-DOCK PLATEAU ••
|
|
PROEVERIJ VAN DAGELIJKS WISSELENDE VOORGERECHTEN
Te bestellen voor 1 of 2 personen |
14
1 persoon
26
2 personen
|
ZALM & OCTOPUS
Dashi – wasabi – zee bananen |
12
|
STEAK TARTAAR
Rund- truffel - Parmezaan – quinoa – kappertjes |
9
|
PADDENSTOELEN & TOAST
Brioche – 63 graden ei – prei – morrille – cepes - kastanje |
9
|
BUFFEL MOZZARELLA
Basilicum ijs – olijf - filodeeg – tomaat |
9
|
3 GANGEN
Chef's menu |
34
p.p.
|
4 GANGEN
Chef's menu |
42
|
5 GANGEN
Chef's menu |
49
p.p.
|
3 GLAZEN
|
18
p.p.
|
4 GLAZEN
|
24
p.p.
|
USA STEAK
Steak - oerwortel - aardappel - tom yum |
28
|
VIS VAN DE DAG
Met groenten van het seizoen |
24
|
TAMME EENDENBORST
Ravioli – gerookte biet – zoet zure biet – gevogelte jus |
25
|
SPAGHETTI NERO
Inktvis spaghetti - octopus - gamba - rode peper - knoflook - citroen |
24
|
RISOTTO & GEITENKAAS
Rode biet – geitenkaas – appel – boekwiet |
19
|
GELE CURRY (VEGAN)
Mais – won ton – pompoen – gepofte rijst – koriander |
18
|
BISQUE DE HOMARD
Vis van de dag, schaaldier, schaaldier rouille, seizoens groenten & nashi peer |
22
|
BOERENFRIET & MOSTERDMAYONAISE
|
5
|
WARME GROENTEN VAN HET SEIZOEN & KRUIDEN
|
5
|
FREEKEH SALADE
|
5
|
BREEKBROOD, OLIJFOLIE & TRUFFEL CRÈME
|
3,5
|
APPEL
Matcha – appel – roomkaas - limoen |
9
|
BROWNIE
Chocolade – pecannoten – karamel – hazelnoot |
9
|
I-DOCK KAASPLANK
Selectie van internationale kazen met vijgenbrood & vijgenjam |
12
|
PANNA COTTA
Kokos – lychee – zoete aardappel – mango – ananas |
9
|