Contact

I-Dock restaurant
IJdok 4
1013 MM Amsterdam
020 891 4891

OPEN IN MAPS

BROCHURE AANVRAGEN?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkeden? Wil je meer informatie over de locatie, capaciteit en ons aanbod? Vraag dan geheel vrijblijvend de brochure aan door op onderstaande knop te klikken.

 Brochure Aanvraag

PARKEREN & ROUTE

Per auto
Direct onder Restaurant I-Dock is parkeergarage IJDock, een uitstekende locatie om uw auto veilig, comfortabel en voordelig te parkeren. Via online reserveren kunt u al vanaf € 7,50 voor een aantal uur uw auto parkeren.
U kunt de producten Lunch parking, Dinner parking of Daytrip Parking via deze link reserveren. 

Lunch Parking:     12.00 – 15.00 voor € 7,50
Dinner Parking:    18.00 – 01.00 voor € 8,50
Daytrip Parking:   00.00 – 24.00 vanaf € 10,00 of € 12,50 (van do t/m zo)

Buiten dit arrangement om, bieden wij ook 25% kortingskaarten aan voor het parkeren (€3,75 p.u. en een max. tarief van € 18,75). Een kortingskaart kunt u in het restaurant vragen. (Bij beschikbaarheid). Ben je met een grote groep? Geef het dan even van te voren aan zodat wij deze tijdig kunnen bestellen! Maar om het goedkoopste tarief te hebben raden wij je zeker aan vooraf een plaats te reserveren via Interparking.  

Per openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde bushalte is 'Westerdoksdijk' waar stadsbus 48 stopt. Vanaf hier is het drie minuten lopen. Vanaf het centraal station is het tien minuten lopen.

Per boot
Vanaf het IJmeer over het IJ achter het Centraal Station, bakboord ter hoogte van de Korte Prinsengracht. De passantenhaven biedt 60 ligplaatsen. De toegang tot de haven gaat via de Vluchthavenbrug. Deze is 3,55 meter hoog. Bediening van de brug geschiedt op aanvraag via Marifoonkanaal VHF 22 of via 020-6241457.

Per fiets of lopend
Vanaf de Westerdoksdijk kan het eiland betreden worden via een loopbrug of de straat IJdok. Vanaf het centraal station is het tien minuten lopen. 

Het stallen van de fiets: Stallen van fietsen kan in de ondergrondse fietsenstalling of op de brug in de fiets parkeervakken. Tegen de plantenbakken mag de fiets niet gestald worden. Deze zal worden verwijderd. 

I-DOCK CADEAUBON

Wist je dat wij ook I-Dock cadeaubonnen verkopen? Een super leuk cadeau om te geven! Vraag in het restaurant naar de mogelijkheden. Uiteraard kun je ook even bellen of mailen