21 diner

Onze privé ruimtes hebben een prachtig uitzicht op de haven en zijn daarmee de perfecte setting voor een 21 diner

Wij kunnen een 3 of 4 gangen menu samenstellen, met daarbij ook nog genoeg mogelijkheden qua wijnen, cocktails en andere dranken. Als er bepaalde wensen zijn qua menu, kunnen we gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden. Een shared dining diner of walking dinner is ook een optie. 

MEER INFO

Iets te vieren?

Uiteraard is onze privé ruimte ook geschikt voor een bruiloft, verjaardag diner of babyshower of een andere gelegenheid. Binnen deze ruimte zijn er genoeg mogelijkheden voor decoratie en verschillende tafelopstellingen.

Read more

 

21-diner bij restaurant i-dock

Een perfect 21 diner in een restaurant draait om aandacht voor detail, een goede planning en het creëren van een memorabele ervaring voor de gast van eer en de andere genodigden. Hierbij een aantal zaken waarop je kunt letten bij de organisatie van een diner, uiteraard ondersteunen wij jullie bij iedere stap!

I-Dock als locatie voor een 21 diner in Amsterdam

Wanneer je kiest voor Restaurant I-Dock gelegen in het centrum van Amsterdam zullen we samen kijken naar de menu-opties voor het diner. Maak ruim van tevoren een reservering om ervoor te zorgen dat je de gewenste datum en tijd krijgt, zeker onze privé ruimte in ons restaurant is populair. 

Thema & decoratie

Overweeg een thema voor het diner en pas de decoratie dienovereenkomstig aan. Dit kan onder andere tafelversieringen, banners, ballonnen en bloemstukken omvatten. Uiteraard heeft I-Dock al een eigen gezellige sfeer welke perfect dient voor een 21 diner. We hebben een stijlvolle inrichting vol met planten en bloemen en warme tinten. Echter indien gewenst, is eigen decoratie ook mogelijk. 

Menu & dieetwensen

Werk samen met het restaurant om een menu samen te stellen dat aantrekkelijk is voor verschillende smaken. Wij zorgen ervoor dat er rekening wordt gehouden met dieetwensen en allergieën van de gasten. Vegetarisch, vlees of vis, we kunnen het allemaal verzorgen. Ook als er verzoeken zijn voor gasten welke vegan zijn, is dat geen probleem. 

Welkomstdrankjes, hapjes & speech

Overweeg om bij aankomst welkomstdrankjes en hapjes te serveren om de avond op gang te brengen. Restaurant I-Dock biedt verschillende mogelijkheden in ons brede assortiment aan hapjes en drankjes. Een glaasje bubbels bij de entree staat garant voor een mooie start van een prachtige avond in ons restaurant!

Reserveer jouw 21 Diner bij Restaurant I-Dock

Maak van jouw 21ste verjaardag een dag van je dromen bij I-Dock Restaurant in Amsterdam. Neem vandaag nog contact op met ons toegewijde evenemententeam om alle mogelijkheden te bespreken en je reservering te maken. Samen kunnen wij dan je wensen afstemmen en kijken wij ernaar uit om samen met jou dit bijzondere moment te vieren en er een onvergetelijke dag van te maken. We zien je heel graag terug bij I-Dock!