Gala dinner

Onze privé ruimte heeft een prachtig uitzicht op de haven en is daarmee de perfecte setting voor een galadiner.

Wij kunnen een 3, 4 of 5 gangen menu samenstellen, met daarbij ook nog genoeg mogelijkheden qua wijnen, cocktails en andere dranken. Onze private dining is de ideale ruimte hiervoor, zodat er ook ruimte is voor eigen muziek, speeches e.d. 

De sfeer setting kunnen we gezamenlijk bespreken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

MEER INFO

Iets te vieren?

Uiteraard is onze privé ruimte ook geschikt voor een bruiloft, verjaardag diner of babyshower of een andere gelegenheid. Binnen deze ruimte zijn er genoeg mogelijkheden voor decoratie en verschillende tafelopstellingen.

Read more

Een gala diner in een privé ruimte van een restaurant

Een galadiner in een privéruimte van een restaurant kan een uitstekende keuze zijn voor een elegant en intiem evenement. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om een galadiner in een privéruimte van een restaurant te organiseren.

Reserveren en kosten

Te beginnen met het reserveren van de privéruimte van restaurant I-Dock. Neem contact met ons op voor de gewenste datum en tijd van galadiner. Wij zullen dan de beschikbaarheid, kosten, en eventuele minimale uitgaven bespreken

Menukeuzes

Samen met Restaurant I-Dock zullen we het menu samen stellen dat past bij de sfeer van een galadiner. We hebben menu’s beschikbaar welke we eventueel kunnen aanpassen indien nodig. Ook bespreken we dieetwensen of allergieën van de gasten zodat I-Dock hier rekening mee kan houden.

Drankarrangement

Overweeg of je een speciaal drankarrangement wilt aanbieden, zoals wijn- en cocktailpairing, om jouw gala diner te complementeren. Restaurant I-Dock biedt ook een wijnpairing welke we zullen afstemmen op het diner. Je kunt alvast ons menu bekijken om inspiratie op te doen. 

 

Decoratie en sfeer

Je kunt met Restaurant I-Dock bespreken hoe je de privéruimte wilt decoreren om een feestelijke en elegante sfeer te creëren. Je kunt bloemen, kaarsen, tafelkleden en andere decoraties toevoegen. Uiteraard heeft I-Dock al het een en ander beschikbaar en kunnen we gezamenlijk naar jouw wensen kijken. 

Entertainment

Overweeg of je live entertainment, zoals een band, een DJ of een spreker, wilt toevoegen aan je galadiner om de sfeer te versterken, er zijn opties welke wij graag gezamenlijk met je doornemen. 
De privé ruimte bij Restaurant I-Dock beschikt over een eigen muziekinstallatie zodat er een eigen muziekkeuzes kan worden gemaakt. De muziek vanuit ons restaurant is niet hoorbaar in de privé ruimte van Restaurant I-Dock.

Toespraken en toast

Als onderdeel van een galadiner kunnen er toespraken en toasts worden gehouden. Bereid deze van tevoren voor en zorg ervoor dat de gasten op de hoogte zijn van het programma. I-Dock heeft eventueel een microfoon en versterker beschikbaar welke gebruikt kunnen worden.

Het organiseren van een galadiner in een privéruimte van Restaurant I-Dock vereist een zorgvuldige planning en coördinatie met ons team. Door alle details vooraf te bespreken en ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld, kun je een onvergetelijke avond creëren voor jezelf en je gasten.