Restaurant I-Dock

Heb je vragen over het bezoeken van Restaurant I-Dock? Check hieronder of jouw vraag ertussen staat en anders kun je altijd contact met ons opnemen en dan helpen we je graag verder!

Via de website kun je reserveren in de module rechts onderin de pagina. Mocht dit nou niet lukken, kun je ons altijd bellen of mailen. Reserveren is overigens niet verplicht, je kunt ook bij ons naar binnen lopen. Als er geen plek is, kun je onder het genot van een lekker drankje bij ons in de bar wachten. 

Ja je kunt een reservering maken voor het terras. Je kunt in de reserveringsmodule kiezen voor het terras ticket. Ben je met een grote groep? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Je kunt een reservering maken door te bellen of te mailen. Indien je een reservering maakt via de website, dan zullen wij contact met je opnemen om verdere details te bespreken. 

Restaurant I-Dock ligt gelegen in het Room Mate Aitana hotel. Zowel in het hotel als bij ons in het restaurant zijn honden niet toegestaan.

Jazeker, wij hebben verschillende gerechten op onze kaart staan, welke je ook op de website kan terugvinden. Graag horen wij vooraf of er vegetariërs zijn, zodat we jullie kunnen adviseren. Maar gegarandeerd dat we iets lekkers op de kaart hebben staan!

In Restaurant I-Dock is er ook een privé ruimte beschikbaar. Deze private dining room ligt achterin het restaurant gelegen. De ruimte is te huur en zeker geschikt voor een privé lunch of privé diner. Deze ruimte is ook geschikt voor andere gelegenheden zoals een babyshower, een jubileum, huwelijk of een zakelijke bijeenkomst. Op deze pagina vind je meer informatie. 

Leuk dat je bij I-Dock wilt komen werken! Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe collega’s die ons gezellige team komt versterken. Voor de actuele vacatures kun je kijken op deze pagina. Contact opnemen kan via de mail, maar je kunt ook altijd even bellen naar het restaurant. 

Jazeker! Precies naast Restaurant I-Dock zit een parkeergarage. Als je vooraf reserveert ben je verzekerd van een plekje. Dit kan via deze website

I-Dock ligt gelegen binnen de haven aan ’t IJ aan de kant van het centrum van Amsterdam. Ons prachtige terras grenst aan het water en daaromheen zijn veel ligplaatsen. Echter zijn deze ligplaatsen gereserveerd en niet openbaar. Mocht je geïnteresseerd zijn in een boottocht, of wil je toch naar I-Dock toekomen per boot, neem dan even contact met ons op. Wij zullen kijken wat we eventueel voor je kunnen betekenen en of er plek is! 

Roken is toegestaan op het terras van I-Dock Restaurant. Binnen is roken niet toegestaan.

Restaurant I-Dock is goed te bereiken, ook voor personen slecht ter been of in een rolstoel. In dat geval kun je de ingang via het Room Mate Aitana Hotel gebruiken. Aan de rechterzijde vind je de liften en op -1 is Restaurant I-Dock gelegen. 

Restaurant I-Dock bestaat uit verschillende gedeeltes: het restaurant, onze private dining room, het terras en de bar. De bar kijkt uit op onze prachtige haven en achterin hebben wij een DJ booth. Een leuk bedrijfsfeestje of je verjaardag kun je dus perfect vieren bij I-Dock!

Wanneer je onze private dining room reserveert is deze geheel tot jouw beschikking. Dit betekent dat je voor je eigen feestje, diner, babyshower, verjaardag, gender reveal of welke gelegenheid dan ook je eigen aankleding mag verzorgen. Uiteraard kunnen wij je er ook bij helpen. Het meenemen van eigen tafelkleden, ballonnen, flyers of banners is toegestaan. Het beplakken van deuren en ramen gaat altijd in overleg en het is niet toegestaan eigen materiaal mee te nemen wat onze muren of vloeren zouden kunnen beschadigen.